Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπύρος Νεοφυτίδης | “Θύματα άνισης και ρατσιστικής αντιμετώπισης”

Δημόσια τοποθέτηση του Εκτελεστικού Προέδρου του ΠΑΣΠ Σπύρου Νεοφυτίδη, για τους στρατεύσιμους αθλητές.

“Αμέτρητες οι επιστολές που λαμβάνονται συνέχεια από μέλη μας και τις οικογένειες τους για το πρόβλημα που υπάρχει στο στρατό.

Ένα μπάχαλο που δημιούργησε η λανθασμενη απόφαση του Υπουργείο Άμυνας Κυπριακής Δημοκρατίας – Ministry of Defence Cyprus και του Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA, όπου οδηγεί σε αθλητικό θάνατο πέραν των 60 αθλητών.

Ποιο κάτω παραθέτουμε ένα από τα πολλα emails για βοήθεια .

Με τον παρόν email, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την δυσκολία των στρατιωτών να τους παρέχετε διευκόλυνση 3-4 ωρών, ώστε να προπονούνται με τις ομάδες ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Η συγκεκριμένη απάντηση που λάβαμε από συγκεκριμένο λοχαγό, ήταν ότι είναι παράνομο και ότι αυτά που γίνονταν άλλες χρονιές, φέτος δεν θα γίνετε.

Επίσης μας ανάφερε, ότι θα μιλήσει με το διοικητή της μονάδας και οποία απόφαση θα ενημερωθούν οι στρατιώτες.

Διερωτώμαι τι θα επηρεάσει για λίγες ώρες απουσίας κάποιων παιδιών-αθλητών-στρατιωτών από τις μονάδες τους και να επιστρέψουν πίσω να συνεχίσουν την υπηρεσία τους.

Θέλουμε να καλλιεργήσουμε ανθρώπους, με το να στερούμε αυτό το δικαίωμα σε 18χρονους, δημιουργούμε ψυχολογική πίεση, άγχος και εν συνέχεια πως μπορεί αυτή η χωρά να βγάλει αθλητές όπως στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου όπου τους παρέχονται κάθε διευκόλυνση.”

Αυτή η υποκριτική συμπεριφορά από μέρους της κυβέρνησης για τους αθλητές δεν είναι αποδεκτή.

Καταντήσαμε στον αθλητισμό να είμαστε θύματα της άνισης και ρατσιστικής αντιμετώπισης από την κυβέρνηση μας σε σχέση με τους ξένους αθλητές.

Αθλητισμός και Παιδιά έχουν διαλύσει.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ