Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι θα κάνει στην Κύπρο o Διευθυντής Ακαδημίας του AJAX;

Στις 25 Μαΐου στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί ένα event υψηλού επιπέδου, όπου θα φιλοξενηθούν επαγγελματίες από τον τομέα του ποδοσφαίρου, τόσο από την Κύπρο, όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ανάμεσα τους ο Διευθυντής Ακαδημίας του AJAX Edmond Claus, καθώς επίσης και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ενημερωτικό δελτίο από τους διοργανωτές:

Από το 2012, η Sportmadness εργάζεται με στόχο την επαγγελματοποίηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προσπαθώντας να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη με ακρίβεια στις λεπτομέρειες. Για να επιτύχει αυτό, έχει δημιουργηθεί μια διεθνής κοινότητα με μέλη στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ελβετία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, το Ισραήλ, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Κροατία, την Τσεχική Δημοκρατία, το Μεξικό, τη Χιλή, το Παναμά, τη Βολιβία, τη Γουατεμάλα, τον Εκουαδόρ και τη Βραζιλία.

Ως νέο μέλος της παγκόσμιας κοινότητας της Sportmadness, το κεφάλαιό μας στην Κύπρο αξιοποιεί την ευκαιρία να παρουσιαστεί μέσω μιας VIP Εκδήλωσης.

Στις 25 Μαΐου στη Λάρνακα, και συγκεκριμένα στο Radisson Blu, θα φιλοξενήσουμε επιτυχημένους επαγγελματίες από τον τομέα του ποδοσφαίρου από όλη την Ευρώπη, για να μοιραστούν τις ιστορίες τους, τα βιώματά τους, τα επιτεύγματά τους, τις δυσκολίες τους και τις αντιξοότητές τους, καθώς και τις νοοτροπίες και τις κουλτούρες που συνέβαλαν στην επιτυχία τους.

Η “ιστορία” ξεκινά από τις βάσεις, τις ηλικίες των grassroots, και φτάνει μέχρι τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κατά τη διάρκεια του event μας, προπονητές ανάπτυξης ποδοσφαίρου, γυμναστές αθλητικής φυσικής κατάστασης και ψυχολόγοι θα «σχεδιάσουν το DNA» ενός δυναμικού ποδοσφαιριστή με υψηλές πιθανότητες επιτυχίας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκοπός μας είναι να εμπνεύσουμε όλους τους συμμετέχοντες και να τους ωθήσουμε να επαναξιολογήσουν τις λεπτομέρειες από την καθημερινή ρουτίνα έως τη διαχείριση στρατηγικών στον χειρισμό του ποδοσφαίρου.

Σύνδεσμος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο event.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ