Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ακαδημία Camp 21 ¦ Μεταφέροντας γνώση και εμπειρία από το ψηλότερο επίπεδο

Οι εγγραφές τρέχουν για κάθε Ακαδημία.
Πριν την εγγραφή όμως καλό θα ήταν οι γονείς να κάνουν μια μικρή έρευνα για την Ακαδημία που σκοπεύουν να γράψουν το παιδί τους, καθώς επίσης και το προσωπικό που την απαρτίζει.

Σήμερα θα γνωρίσουμε την Ακαδημία ποδοσφαίρου Camp 21 και τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ΄ αυτήν.

Όλα τα παιδάκια που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν ως όνειρο να πετύχουν, ότι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Παναγή, ιδιοκτήτης και Τεχνικός Διευθυντής σήμερα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Camp 21.

Να πετύχουν τον στόχο, δηλαδή να ξεχωρίσουν και να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να αγωνιστούν στην Εθνική Αντρών και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το Champions League.

Ο Γιώργος Παναγή, τα έχει πετύχει όλα αυτά, αγωνιζόμενος σε μεγάλες ομάδες, όπως Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Ομόνοια.

Κατέκτησε πρωταθλήματα, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος νέος στην εποχή του, ενώ ήταν επίσης και ο πρώτος Κύπριος ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε αγώνα επιπέδου Champions League, με τα χρώματα της Ανόρθωσης το 2007, με αντίπαλο την Inter.

Γιώργος Παναγή / Τεχνικός Διευθυντής Camp 21
“Η Ακαδημία Camp 21 ιδρύθηκε από εμένα το 2014. Με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο ασχολούμαι τα τελευταία 7 χρόνια. Ως προπονητής οι στόχοι μου είναι το πάρω στο ψηλότερο επίπεδο, δουλεύοντας πάνω σε επαγγελματικές βάσεις.

Θέλω να προσφέρω στο άθλημα που αγαπώ, καθώς επίσης και να μεταδώσω τις εμπειρίες αλλά και τις γνώσεις μου στα νέα παιδιά. Θέλω να βοηθήσω όσο το περισσότερο νέα παιδιά να κάνουν το επόμενο βήμα προς τον επαγγελματισμό.

Η μεθοδολογία της προπόνησης που χρησιμοποιούμε είναι η προοδευτική. Μηνιαία θεματολογία με πολλές επαναλήψεις στο ίδιο θέμα, ενώ για τις πιο μικρές ηλικίες περισσότερη διασκέδαση, νευρομυϊκά, τεχνική και τους κανόνες του παιδικού ποδοσφαίρου. Για τις μεγαλύτερες ηλικίες, η ίδια μεθοδολογία, συν τοποθετήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε επίσης στη σωστή συμπεριφορά των παιδιών. Την Ακαδημία ποδοσφαίρου μας στελεχώνουν διπλωματούχοι προπονητές [UEFA A, B, C], ενώ το έργο μας υποστηρίζεται από επιστημονικό προσωπικό, που απαρτίζεται από σχολικό ψυχολόγο, διατροφολόγο, κινησιολόγο.

Οι εγγραφές μας άρχισαν και συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Ακαδημίας, 70007044“.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ