Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Iscoutalent.com | Συνεργασίες με agents από Ελλάδα, Ιταλία και Βέλγιο…!

Στο σημερινό ποδόσφαιρο για να πετύχει κάποιος χρειάζεται να έχει στο περιβάλλον του ανθρώπους με την κατάλληλη γνώση και τεχνογνωσία.

Άνθρωποι που θα του παρέχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αυξήσει τις πιθανότητές του, να κάνει το βήμα παραπάνω στο ανταγωνιστικότερο άθλημα στον πλανήτη, το ποδόσφαιρο.

Το iscoutalent.com, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2023 και κύριος τομέας δραστηριότητας του, θα είναι η εκπροσώπηση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Είναι το νέο γραφείο εκπροσώπησης νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα αντιπροσωπεύει μόνο και αποκλειστικά νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πέραν αυτού θα παρέχει και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών (Συμβουλευτικού χαρακτήρα), από την οργάνωση μιας Ακαδημίας, μέχρι και την διοργάνωση κλειστών camp ποδοσφαίρου για ΕΛΙΤ νεαρούς.

Ανάμεσα στις πολλές καινοτομίες του iscoutalent.com, θα είναι και το πρόγραμμα IFPI (Individual Football Player Improvement), σε μια αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίο εκπαιδευτή ποδοσφαίρου.

Στους αποκλειστικούς συνεργάτες του iscoutalent.com, θα βρίσκονται ονόματα ξένων agents, τόσο ανεξάρτητων, όσον και γραφείων από τις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης.

Ήδη το iscoutalent.com έχει συνάψει μέχρι στιγμής συνεργασίες με agents από Ελλάδα, Ιταλία και Βέλγιο.

Το iscoutalent.com δεν θα λειτουργεί με τα συνηθισμένα μοντέλα, αλλά ανοίγει τις πόρτες του και σε άλλα γραφεία και ανεξάρτητους εκπροσώπους νεαρών ποδοσφαιριστών στην Κύπρο (Ελλάδα κλπ), όπου θα μπορούν να διατηρούν πορτοφόλιο των νεαρών ποδοσφαιριστών που εκπροσωπούν (ΔΩΡΕΑΝ) στο iscoutalent.com.

Το Footballacademia.com, συνεργάζεται με το iscoutalent.com, ως μέσο προβολής των υπηρεσιών του στην Κύπρο.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ