Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ατομική Βελτίωση Ποδοσφαιριστή by Posidonion Soccer School

Individual Football Player improvement by Posidonion Soccer School

Η επανίδρυση της Ακαδημίας Posidonion Soccer School, φέρνει καινοτομίες με την υπογραφή ενός από τους κορυφαίους εκπαιδευτές ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Η Ακαδημία Posidonion Soccer School και ο Μηνάς Τόφας, ανοίγουν νέο παράθυρο εκπαίδευσης, απευθυνόμενο προς όλους τους γονείς, που στοχεύει στην ατομική βελτίωση του ποδοσφαιριστή.

Πλέον παιδιά άλλων Ακαδημιών, θα μπορούν πέραν από τις προπονήσεις και τους αγώνες στις Ακαδημίες και ομάδες τους, να εκπαιδεύονται και στο Posidonion Soccer School, για την περαιτέρω ατομική τους βελτίωση.

Για παράδειγμα, νεαρός ποδοσφαιριστής, θα έχει την ευχέρεια να παραμείνει και να προπονείται στην Ακαδημία του, αλλά του δίνεται και η ευκαιρία να έχει επιπλέον 1 με 2 προπονήσεις την εβδομάδα με έναν εκ των κορυφαίων εκπαιδευτών στην Κύπρο (Μηνά Τόφα και την ομάδα του), με στόχο την περαιτέρω ατομική του βελτίωση

Το Individual Football Player improvement, η μεθοδολογία του Posidonion Soccer School (ακολουθεί τη μεθοδολογία της La Masia) και ο Μηνάς Τόφας, δίνουν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, να γνωρίσουν ένα εξελιγμένο τρόπο εκπαίδευσης, ο οποίος μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στο ψηλότερο επίπεδο.

Το παρελθόν αλλά και το παρόν έχουν δείξει και αποδείξει, ότι το Posidonion Soccer School, έχει τις γνώσεις να βγάλει ποδοσφαιριστές για το πιο ψηλό επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ