Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάφος FC | Συνεργασία Ακαδημίας με Atletico Madrid FC

Πολλοί λένε είναι μόνο τα λεφτά.

Χωρίς αυτά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Και πολλά λεφτά να έχεις, μπορεί επίσης να μην κάνεις τίποτα.

Τι είναι εξαιρετικά σημαντικό έχεις ή όχι λεφτά?

Το ΟΡΑΜΑ.

Στην Πάφο FC έχουν την οικονομική ευχέρεια και επενδύουν σε όλους τους τομείς της ομάδας.

Όχι μόνο ποδοσφαιρικούς, αθλητικούς, αλλά και κοινωνικούς.

Θα σταθούμε σε κομμάτια που έχει πει στη συνέντευξη του στο www.kerkida.net, ο πρόεδρος της Παφιακής ομάδας Ρομάν Ντουμπόφ και αφορούν τις Ακαδημίες της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο, ότι ο Ρομάν Ντουμπόφ, είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν όραμα για το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες.

Το έχει αποδείξει εξάλλου με τις υποδομές κόσμημα που έχει κάνει μέχρι στιγμής, αλλά και τις συνεργασίες σε επίπεδο Ακαδημιών.

Μελετήσαμε είπε ο πρόεδρος και αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε το μοντέλο της Athletic Bilbao τα επόμενα πέντε χρόνια. Μόνο ταλέντα από το σύστημα νέων της Ακαδημίας της Pafos FC ή κάτοικοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν για την Pafos FC. 

Προϋπολογισμός 1.2εκ για την Ακαδημία, συμμετοχή σε πέραν των 10 διεθνή τουρνουά για τις ομάδες της Ακαδημίας στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους, με αυτό να συνεχίζεται και να εξελίσσεται.

Τέσσερις μεταγραφές γηγενών ποδοσφαιριστών σε κορυφαία πρωταθλήματα, που ενισχύει το κύρος και την αναγνώριση της Πάφος FC, σε συλλόγους όπως η Sporting FC, η UC Sampdoria , η SPAL και η Watford FC.

Φιλοξενία και διαλέξεις για το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας από τους επικεφαλής των Ακαδημιών της Watford FC, της Sevilla FC και άλλων ομάδων του Ευρωπαϊκού χώρου.

Το επόμενο έτος, θα ξεκινήσουμε ανέφερε ο πρόεδρος της Παφιακής ομάδας, μία συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Ακαδημίας μας και της Atletico Madrid FC, η οποία θα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση, τουρνουά και ανταλλαγές παικτών μεταξύ των Ακαδημιών μας.

Πιστεύουμε, ότι το επίπεδο της Ακαδημίας μας θα συνεχίσει να ανεβαίνει καθώς σταδιακά μεταβαίνουμε από ερασιτεχνικό σε επαγγελματικό σωματείο σε όλα τα επίπεδα.

Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων, από τον Πρόεδρο της Παφιακής ομάδας, που δείχνει ξεκάθαρα, ότι στην Πάφο FC, σε επίπεδο Ακαδημιών, έχουν το δικό τους όραμα.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ