Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ayia Napa Soccer School | Στόχος η προώθηση νεαρών στην Α’ ομάδα…!

Φώτο με Τεχνικό Διευθυντή Πρωταθλητών Euro U17

Η Ayia Napa Soccer School, προσφέρει ένα μονοπάτι εξέλιξης και ανέλιξης από την ηλικία των τεσσάρων ετών (Grassroots), τα αγωνιστικά τμήματα (Κ14 – Κ17 και ομάδα Νέων), μέχρι την πρώτη ομάδα.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, Δήμος Γούμενος και Χρυσόστομος Ηλία απαντούν σε τρεις ερωτήσεις του πόρταλ μας, γιατί ένας νεαρός να επιλέξει την Ακαδημία της Αγίας Νάπας.


Γιατί Ακαδημία Αγίας Νάπας;

Γιατί πρωταρχικός στόχος είναι τα παιδιά να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα να βελτιώνονται σε σημαντικά κομμάτια του ποδοσφαίρου, όπως για παράδειγμα σε θέματα τεχνικής, αντίληψης, αντίδρασης αλλά και ενσωμάτωσης/προσαρμογής τους στο κοινωνικό σύνολο.

Τι διαφορετική προσέγγιση έχετε;

H προσφορά δομημένου και επαγγελματικού περιβάλλοντος με συγκεκριμένη μεθοδολογία στο οποίο τα νεαρά ταλέντα μπορούν να προπονηθούν σε επαγγελματικά πρότυπα και να τύχουν εκπαίδευσης και επιμόρφωσης από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους προπονητές.

Απώτερος και νούμερο ένα (1) στόχος της Ακαδημίας;

Να μπορέσουν τα παιδιά των Ακαδημιών να προωθηθούν σε βάθος χρόνου στην πρώτη ομάδα και να λάβουν χρόνο συμμετοχής.

Να μπουν στέρεες ποδοσφαιρικές βάσεις και να δοθούν τα εφόδια στους ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη μετέπειτα πορεία τους.


Η Ακαδημία της Αγίας Νάπας, επιτελεί ένα αξιόλογο έργο στην επαρχία Αμμοχώστου, με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, τα τελευταία χρόνια να καταγράφουν συμμετοχές με την Α’ ομάδα.

Επίσης, είναι η μοναδική εκπρόσωπος της επαρχίας Αμμοχώστου, όπου τα αγωνιστικά της τμήματα (Κ14 – Κ17) αγωνίζονται στην Ανώτατη Κατηγορία Παίδων.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ