Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεταβατική περίοδος | Πόσο χρήσιμη είναι…;

Το καλοκαίρι είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν, την επόμενη χρονιά να εμφανιστούν ως «άλλοι παίχτες».

Σύμφωνα με το ECA, οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών σύμφωνα με σχετική έρευνα κορυφαίων Ακαδημιών, έχουν περίοδο διακοπών τεσσάρων εβδομάδων (τον χρόνο).

Σίγουρα με το τέλος της σεζόν (διακοπή προπονήσεων), οι νεαροί χρειάζονται μια περίοδο ξεκούρασης, χωρίς να ασχολούνται καθόλου με το ποδόσφαιρο.

Η αποτοξίνωση κάνοντας άλλες δραστηριότητες ή ακόμη και τίποτε είναι σημαντική και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Δέκα με δώδεκα ημέρες ανάπαυσης είναι υπέρ αρκετές.

Οι προπονήσεις θα πρέπει τουλάχιστον να συνεχίζονται μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, μετά διακοπές, για την επαναφορά αρχές του Αυγούστου, με την έναρξη της προετοιμασίας.

Αυτός ο κενός χρόνος του καλοκαιριού είναι σημαντικό διάστημα, για να βελτιστοποιήσουν τα αδύναμά τους σημεία οι νεαροί.

Χρειάζονται όμως να βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι θα τους προσφέρουν στην καλοκαιρινή μεταβατική περίοδο, εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, τόσο για τη βελτίωση των αδυνάτων σημείον τους, όσο και για τη βελτίωση των δυνατών τους.

Κορυφαίος χώρος για τη μεταβατική καλοκαίρι περίοδο για έναν ποδοσφαιριστή, το Posidonion Sports Center και ο κορυφαίος εκπαιδευτής Μηνάς Τόφας.

Ένας χώρος που τον επισκέπτονται ποδοσφαιριστές από Serie A, μέχρι Ακαδημιών.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ