Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τάσος Μάκη | Δεν ήταν έτοιμη η Εθνική γι’ αυτό το επίπεδο

Δημόσια ανάρτηση του εκπαιδευτή ποδοσφαίρου, Τάσου Μάκη, με επίκεντρο την εμφάνιση της Εθνικής Παίδων στο EURO U17.

“Μόνοι μας βγάζουμε τα ματιά μας.

Μπορεί κάποια πράγματα να μην μας αρέσουν να τα ακούμε αλλά σαν επαγγελματίας που σέβεται τον Κύπριο ποδοσφαιριστή οφείλω να τοποθετηθώ.

Αναλύοντας τους τρεις αγώνες που δώσαμε σε αυτή την διοργάνωση ήταν εμφανές, ότι η ομάδα μας δεν ήταν έτοιμη για να παρουσιαστεί σε αυτό το επίπεδο.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των νεαρών μας ποδοσφαιριστών αλλά με τον χειρισμό που είχαν στην προετοιμασία που προηγήθηκε.

Αφού γνωρίζαμε της απαιτήσεις αυτού του επιπέδου με ποιο πλάνο ξεκινήσαμε εδώ και ένα χρόνο αυτή την προετοιμασία την οποία και διαφημίζαμε;

Ποιος είναι αυτός που θα αναλάβει όχι μόνο την ευθύνη αλλά και να μας εξηγήσει το πώς χειρίστηκε αυτή την εθνική ολόκληρη την χρονιά που μας πέρασε;

Ποιος είναι ο άμεσα υπεύθυνος της επιλογής των ποδοσφαιριστών και με ποια κριτήρια έγινε αφού αποδείχθηκε ότι η τακτική που αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε με βάση τους ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν την τελευταία 20αδα ήταν 100% λανθασμένη;

Δεν δέχομαι ότι δεν έχουμε ποιοτικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Είναι εμφανές ότι την ευθύνη την έχουν οι αρμόδιοι που ανάλαβαν όχι μόνο την διαχείριση των νεαρών μας ποδοσφαιριστών αλλά και την προετοιμασία αυτής της εθνικής .

Τελικά αυτοί είναι που με τις αποφάσεις τους χαμηλώνουν το επίπεδο του Κύπριου ποδοσφαιριστή στα μάτια όλου του κόσμου”.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ