Connect with us

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Ελπίδων | Απολογισμός και εκτίμηση Μακρίδη

Image CFA Official

Ενημέρωση ΚΟΠ

Ο απολογισμός από την πρόσφατη αποστολή στη Γεωργία κατέγραψε χρήσιμα συμπερασμάτα για την τεχνική ηγεσία που έχει σαφώς καλύτερη εικόνα για τη συγκρότηση της ομάδας που θα αρχίσει τις υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Μετά το πρώτο φιλικό με την Ουγγαρία στην Κύπρο, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είχε την ευκαιρία να βγάλει νέα συμπεράσματα στο πρόσφατο φιλικό της Τυφλίδας όπου δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε νέους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στην Εθνική Νέων.

Η προσαρμογή τους στις νέες υψηλότερες απαιτήσεις και η νέα φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής είναι το μεγαλύτερο κέρδος που έχει καταγράψει η αποστολή στη Γεωργία.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής επισημαίνει χαρακτηριστικά για τον απολογισμό των φιλικών αγώνων:

«Σίγουρα ήταν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο παιχνίδι όπου είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάστηκε πανέτοιμη ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της.

Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σαφώς πιο έτοιμο αντίπαλο και ήταν μια καλή ευκαιρία για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά στο κλίμα της ομάδας και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στα δύσκολα.

Όπως και στο προηγούμενο μας φιλικό με την Ουγγαρία στην Κύπρο, χρησιμοποιήσαμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και σίγουρα γνωρίζουμε καλύτερα πως προχωρούμε για τις επίσημες μας υποχρεώσεις. Θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική εικόνα σε όλους μας τους αγώνες και μέσα από την προσπάθεια να διεκδικούμε πάντα το καλύτερο. 

Μας περιμένει αρκετή δουλειά, τα φιλικά θα βοηθήσουν και μέχρι τις υποχρεώσεις Σεπτεμβρίου με πρώτο αντίπαλο την Αυστρία στην Κύπρο, θα παρουσιαστούμε σίγουρα πιο έτοιμοι».

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ