Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πάσα στη Ζωή» με μαθητές Ειδικών Σχολείων και εκπροσώπους της UEFA

Image CFA Official

Ενημέρωση ΚΟΠ

Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα στη Ζωή» καθώς και του «Grassroots Disability Football Programme» διοργάνωσε το πρωί η ΚΟΠ στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» στη Λευκωσία.

Μαθητές από το Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας, το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας, το Ίδρυμα Άγιος Λάζαρος, το Ιδιωτικό Σχολείο New Hope, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Τοξότης, το Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας, τη Γ’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας, την Ιδιωτική Σχολή Πασκάλ Λευκωσίας και από το Κέντρο Ημέρας Ηλιακτίδα, συμμετείχαν σε αγώνες ποδοσφαίρου απολαμβάνοντας ένα όμορφο πρωινό, γεμάτο χαμόγελα.

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία αξιωματούχων της UEFA οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για παρακολούθηση και αξιολόγηση των διοργανώσεων Grassroots της ΚΟΠ.

Πρόκειται για τους Less Howie και Stuart Grieve οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη διοργάνωση η οποία τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το πρόγραμμα «Πάσα Στη Ζωή» υλοποιείται από την ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA και την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου και στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για την αξία της υγιεινής διατροφής αλλά και στην ευαισθητοποίηση για τις συνέπειες του καπνίσματος και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ