Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Galacticos Academy / Εμπειρία για τα παιδιά η συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά

Η Galacticos Academy ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη της συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία.

Η ομάδα του 2009, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, έφθασε μέχρι και τον τελικό, όπου ηττήθηκε με το στενό σκορ 1-0, από Ακαδημία πρώτης κατηγορίας της χώρας.

Στα πολύ θετικά, πέραν του αγωνιστικού κομματιού και της πορείας του συνόλου της ομάδας, καταγράφεται και η ατομική διάκριση του ποδοσφαιριστή της ομάδας Κυριακού Χριστοδούλου, ο οποίος βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ του τουρνουά.

Στην ιστοσελίδα μας μίλησε ο προπονητής της ομάδας Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο οποίος μας μεταφέρει την εμπειρία που έζησε μαζί με τα παιδιά.

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία τόσο για εμένα, τα παιδιά όσο και για τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή.

Μια εμπειρία με θετικές αναμνήσεις που θα μας ακολουθά για το υπόλοιπο της ζωής μας. Από την πρώτη στιγμή στα πρόσωπα των παιδιών ήταν ζωγραφισμένος ο ενθουσιασμός και παράλληλα η αγωνία για το τι θα συναντούσαμε. Ανυπομονούσαν όπως και εγώ για την έναρξη του πρώτου μας αγώνα. Ως Ακαδημία ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι για σκοπούς εμπειρίας και στο τέλος φτάσαμε μέχρι τον τελικό που δεν ήταν αυτοσκοπός.

Οι εγκαταστάσεις και η διοργάνωση του τουρνουά ήταν εξαιρετικές, όπως και η πόλη η οποία πραγματικά ήταν πανέμορφη. Όσον αφορά το επίπεδο του τουρνουά υπήρχαν σωματειακές και ιδιωτικές ακαδημίες .

Αυτό που είμαι βέβαιος και οφείλω να τονίσω είναι το επίπεδο των Κύπριων ανερχόμενων ταλέντων. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα σε τέτοια ηλικία σε σχέση με αυτό που είδα από τους αντιπάλους μας, αφού αντιμετωπίσαμε και σωματειακές ακαδημίες 1ης κατηγορίας όπως η Gornik Zabrze.

Μπορώ να σας πω ότι τεχνικά είμαστε ποιο αναπτυγμένοι, ενώ σωματικά μας υπερτερούν .

Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μου εμπιστευτήκαν τα παιδιά τους τα τελευταία χρόνια, αφού από την νέα χρονιά δεν θα είμαι προπονητής αυτών των παιδιών.

Παιδιών που τα ένιωθα και θα συνεχίσω να τα νιώθω σαν δικά μου παιδιά και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Λεβέντες μου καλή συνέχεια σε όλους σας και σας εύχομαι το κάθε σας όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Σας Αγαπώ.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2024/25

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ